FANDOM


"Igra cvrčka"
210EmmaandBody
Sezona 2
Sezona 2, Epizoda 10
Informacije o epizodi
Prikazuje priču likova:
Datum premijere u Americi: 6. januar 2013.
Gledalaca: 9.1 miliona
Scenaristi: David H. Goodman i

Robert Hull

Režiseri: Dean White
Hronologija epizode
Prethodna epizoda: "Kraljica srca"
Sledeća epizoda: "Autsajder"
Povezane stranice
GALERIJA
TRANSKRIPT

"Igra cvrčka" je deseta epizoda druge sezone serije Jednom davno. Ovo je trideset druga epizoda serije i emitovana je 6. januara 2013. godine u Americi, a 6. marta 2013. godine u Srbiji.

SinopsisEdit

Redžina je optužena za ubistvo jednog od stanovnika Storibruka, ali samo Ema oseća da Redžina nije kriva. Zato se obraća G. Goldu koji joj pomaže da koristi magiju i vidi ko je ubio Arčija. U međuvremenu, u prošlosti Zemlje bajki, Snežana i Princ Šarmantni su zarobili Zlu kraljicu i spremaju njeno javno pogubljenje. Međutim, Snežana se predomišlja u poslednjem trenutku i odlučuje da poštedi Redžinu, ali i da je stavi na test. Ramplstilskin štiti Snežanu i Princa od Kraljice tako da nikada više ne može da ih povredi u Začaranoj Šumi. Zla kraljica shvata da može da naudi Snežani i Princu samo u nekoj drugoj zemlji, i to je trenutak kada odlučuje da baci Tamnu kletvu.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki