FANDOM


"Mesečevo dete"
207HoodOn
Sezona 2
Sezona 2, Epizoda 7
Informacije o epizodi
Prikazuje priču likova:
Datum premijere u Americi: 11. novembar 2012.
Datum premijere u Srbiji: 13. februar 2013.
Gledalaca: 8.7 miliona
Scenaristi: Ian Goldberg i

Andrew Chambliss

Režiseri: Anthony Hemingway
Hronologija epizode
Prethodna epizoda: "Razbojnici"
Sledeća epizoda: "U dubinu"
Povezane stranice
GALERIJA
TRANSKRIPT

"Mesečevo dete" je sedma epizoda druge sezone serije Jednom davno. Ovo je dvadeset deveta epizoda serije i emitovana je 11. novembra 2012. godine u Americi, a 13. februara 2013. godine u Srbiji.

SinopsisEdit

Rubin strah od pretvaranja u vuka na prvi pun mesec nakon što je kletva razbijena je opravdan kada je jedan od stanovnika Storibruka brutalno ubijen, a Rubi je prvi osumnjičeni. Albert Spenser preti da razotkrije da je Dejvid pastir, a ne princ, i da stoga ne treba da bude šerif Storibruka. Liroj je našao vilinsku prašinu u rudniku koja bi moga da pomogne Emi i Meri Margaret da se vrate. U međuvremenu, u prošlosti Zemlje bajki, Crvenkapa pronalazi svoju majku, Anitu, koja je vođa čopora ljudi kao što je Crvenkapa, i koji se takođe pretvaraju u vukove na pun mesec.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki