FANDOM

A FANDOM user
  Loading editor
  • A FANDOM user
     Loading editor
 • Hey, can you please add the dutch interlanguage link to the homepage of this wikia? I can't do it myself because it is protected.

  Kind regards, Ruben :).

    Loading editor
  • A FANDOM user
     Loading editor
 • Ćao OncerX!

  Prvo bih da izrazim svoje oduševljenje onim što sam video kada sam se posle dugo vremena ulogovao na ovaj Wiki. Svaka čast na uradjenom poslu, zaista nemam reči!

  Ja sam osnovao ovaj Wiki ali kako nisam uspeo da nadjem zainteresovane ljude koji bi mi pomogli oko uredjivanja sajta i kako su me okupirale obaveze na faxu, morao sam da odem u penziju na neko vreme :) Ali evo, sada sam tu, pa kada god nadjem vremena trudiću se da ti pomognem oko uredjivanja Wiki-ja. 

  Pozz

    Loading editor
  • Ćao, drago mi je da si došao. :) Neke stvari još nisam stigla da uradim, kao što su istorije likova, ali za sad sam se skoncentrisala na galerije. :) Trudiću se da još sređujem i onda dovedem neke ljude. :)

     Loading editor
  • Ma fenomenalan posao si uradila, naročito sa ovim raznim šablonima za koje sam ja apsolutni laik :) Nemaš problema, ja ću ubacivati istorije likova, već sam sredio par njih. S obzirom da imaš više iskustva od mene, ako vidiš da nešto nije baš onako kako bi trbealo da bude slobodno ispravi, bez da me pitaš.

   Ništa, bacamo se na reklamiranje wikija :)

     Loading editor
  • A FANDOM user
     Loading editor
Give Kudos to this message
You've given this message Kudos!
See who gave Kudos to this message

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.