FANDOM


Ova stranica je, prvenstveno, skup pravila koja se moraju poštovati na Jednom davno Wiki. Pravila se odnose na: ponašanja korisnika, blok/ban, svrhu sajta, editovanje stranica za likove, epizode i ostalo; editovanje galerija, transkripta..., spojlere, komentare, forum, blog, video klipove i sve ostalo.

Ponašanje korisnika

  • Vandalizam neće biti tolerisan. Vandalizam predstavlja brisanje cele ili većeg dela stranice bez određenog razloga. Vandali će biti zauvek blokirani.
  • Komentari na stranice i komentari u diskusijama ne smeju da sadrže ružne reči i psovke i trebalo bi da budu u vezi serije. Od svih korisnika očekujemo poštovanje pravila pravopisa i gramatike. Komentari ne smeju da vređaju korisnike. Svi komentari koji ne poštuju ova pravila biće obrisani, a korisnik upozoren ili blokiran/banovan.
  • Ako dva korisnika ne mogu da se slože šta bi trebalo da piše na određenoj stranici, neka se konsultuju sa drugim korisnicima ili sami reše svoje probleme i dogovore se.
  • Za veće promene na određenom članku, prvo pitajte admina.
  • Vređanje korisnika nije dozvoljeno. Svaki korisnik zadržava pravo da obriše/prijavi svaki komentar, blog, forum ili poruku na Message Wall-u koja ga vređa na bilo koji način.

Ako ste blokirani ili banovani

  • Ukoliko želite da se žalite, koristite svoj Message Wall na ovoj Wiki ili adminov Message Wall na Community Central Wiki.
  • Nemojte pratiti admina na druge Wiki da se žalite oko svog bloka/bana jer ćete ga tako samo produžiti.
  • Ako ste blokirani/banovani od strane našeg admina na nekoj drugoj Wiki, nemojte ga kontaktirati na ovoj.

Svrha sajta

  • Ova Wiki je posvećena američkim ABC-jevim serijama Jednom Davno i Jednom Davno u Zemlji čuda. Nismo povezani sa nijednom sličnom Wiki na srpskom/hrvatskom jeziku. Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja sa takvih Wiki na ovu, niti kopiranje sadržaja sa ove Wiki i postavljanje na druge sajtove. Prevođenje sa engleske Wiki je prihvatljivo, ukoliko je prevod tačan. Molimo vas da poštujete tuđi trud i rad.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki