FANDOM


"Razbijena"
201Embrace4
Sezona 2
Sezona 2, Epizoda 1
Informacije o epizodi
Datum premijere u Americi: 30. septembar 2012.
Datum premijere u Srbiji: 2. januar 2013.
Gledalaca: 11.3 miliona
Scenaristi: Edward Kitsis i

Adam Horowitz

Režiseri: Ralph Hemecker
Hronologija epizode
Prethodna epizoda: "Zemlja bez magije"
Sledeća epizoda: "Mi smo oboje"
Povezane stranice
GALERIJA
TRANSKRIPT

"Razbijena" je prva epizoda druge sezone serije Jednom davno. Ovo je dvadeset treća epizoda serije i emitovana je 30. septembra 2012. godine u Americi, a 2. januara 2013. godine u Srbiji.

SinopsisEdit

Realnost i bajke počinju da se spajaju kako su se likovi iz bajki probudili iz kletve Zle kraljice i setili se ko su. Ali na njihovu žalost, nisu transportovani nazad u Zemlju bajki. Da bi sve bilo još gore Ramplstilskin, odnosno G. Gold je doveo magiju u Storibruk kako bi ubio Redžinu zato što je držala Bel zatočenu. U bajkama magija ima svoje mesto, ali u našem svetu može imati ozbiljne posledice. U međuvremenu, u sadašnjosti Zemlje bajki, Princ Filip budi svoju uspavanu lepoticu, Auroru, ali Aurora, Filip i Mulan moraju da se suoče sa smrtonosnom utvarom.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki