FANDOM


Sebastian Stan

Sebastijan Sten

InfoboxSS
Glumac
Biografske informacije
Pol: Muški
Datum rođenja: 13. avgust 1983.
Mesto rođenja: Konstanta, Rumunija
Serija
Lik: Ludi šeširdžija / Džeferson
Status: Sporedni lik
Prvo pojavljivanje: "Šeširdžija"
Poslednje pojavljivanje: "Doktor"

Sebastian Stan je rumunsko-američki glumac koji glumi Ludog šeširdžiju i Džefersona u američkoj seriji Jednom davno.

BiografijaEdit

Rođen je 13. avgusta 1983. godine u Konstanti, Rumunija. Kada je imao 8 godina sa majkom se preselio u Beč, gde je bio zaposlen kao pijanista. Četiri godine kasnije se preselio u Njujork. Dok je pohađao Rockland Country Day School glumio je u Harvey, Cyrano de Bergerac, Little Shop of Horrors, Over Here i West Side Story. 2010. se pojavio u trileru "Black Swan". Glumio je i u filmu "The Apparition". Glumio je glavnu ulogu u filmu "Hot Tub Time Machine" u martu 2010. Pojavio se u filmu "Captain America: The First Avenger". Pojavio se u 6 epizoda serije Jednom davno (Once Upon A Time) kao Ludi šeširdžija i Džeferson i u seriji "Gossip Girl" kao Carter Baizen. Za tim se pojavio i u filmima Captain America: The Winter Soldier i Captain America: Civil War. Pojaviti če se i u filimih Avengers: Infinity War i drugim delu tog filma, gdje ce kao i u filmih Captain America igrati Zimskog Vojnika.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki