FANDOM


"Sneg pada"
103HandGrab
Sezona 1
Sezona 1, Epizoda 3
Informacije o epizodi
Prikazuje priču likova:
Datum premijere u Americi: 6. novembar 2011.
Datum premijere u Srbiji: 12. mart 2012.
Gledalaca: 11.4 miliona
Scenaristi: Liz Tigelaar
Režiseri: Dean White
Hronologija epizode
Prethodna epizoda: "Ono što najviše voliš"
Sledeća epizoda: "Cena zlata"
Povezane stranice
GALERIJA
TRANSKRIPT

"Sneg pada" je treća epizoda prve sezone serije Jednom davno. Ovo je treća epizoda serije i emitovana je 6. novembra 2011. godine u Americi, a 12. marta 2012. godine u Srbiji.

SinopsisEdit

Po Henrijevoj molbi, Ema ubeđuje Meri Margaret da poseti pacijenta u komi i da mu čita iz knjige bajki. Ali Meri Margaret biva začuđena ishodom njene posete. U međuvremenu, u prošlosti Zemlje bajki, Princ Šarmantni upoznaje Snežanu prvi put, na najneobičniji način.

DetaljiEdit

Zemlja bajkiEdit

Snežana upoznaje Princa Šarmantnog tako što ga je opljačkala. Princ je hvata i ona mu pomaže da vrati prsten koji je prodala trolovima. Zaljubljuju se jedno u drugo, ali moraju da se razdvoje jer je Princ veren Princezom Ebigejl.

StoribrukEdit

Dejvid Nolan se budi iz kome i nestaje iz bolnice. Henri je ubeđen da je on Princ, a da je Meri Margaret Snežana, te da su oboje Emini roditelji. Meri Margaret ne veruje u ovu priču, ali odlučuje da pomogne u traženju Dejvida.

ZanimljivostiEdit

Produkcijske napomeneEdit

  • Pesma koja se čuje na sastanku Meri Margaret i Dr Vejla je Lloys Green - "Red River Valley".
  • Rečenica koju je Meri Margaret rekla Emi: "Ja sam učiteljica, ne časna sestra" se odnosi na činjenicu da je u originalnom scenariju bila oboje.
  • U sceni u kojoj su vitezovi Zle kraljice zarobili Snežanu, glumica Ginnifer Goodwin je na svom Tviter nalogu napisala da je konj natrčao na nju i da je zadobila povrede na licu i rukama.

Hronologija događajaEdit

Veze sa drugim epizodamaEdit

BajkeEdit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki