FANDOM


"Srce je usamljeni lovac"
107Sherrif graham2
Sezona 1
Sezona 1, Epizoda 7
Informacije o epizodi
Prikazuje priču likova:
Datum premijere u Americi: 11. decembar 2011.
Datum premijere u Srbiji: 26. mart 2012.
Gledalaca: 8.9 miliona
Scenaristi: Edward Kitsis i

Adam Horowitz

Režiseri: David M. Barrett
Hronologija epizode
Prethodna epizoda: "Pastir"
Sledeća epizoda: "Duše očajnika"
Povezane stranice
GALERIJA
TRANSKRIPT

"Srce je usamljeni lovac" je sedma epizoda prve sezone serije Jednom davno. Ovo je sedma epizoda serije i emitovana je 11. decembra 2011. godine u Americi, a 26. marta 2012. godine u Srbiji.

SinopsisEdit

Jedan stanovnik Storibruka počinje da se seća svog života iz Zemlje bajki. U međuvremenu, u prošlosti Zemlje bajki, Zla kraljica pokušava da nađe nemilosrdnog ubicu da ubije Snežanu.

DetaljiEdit

Zemlja bajkiEdit

Nakon što se otarasila Snežaninog oca, Redžina je naredila Lovcu da je ubije i donese joj njeno srce. Lovac, dirnut Snežaninom brigom za maćehu i svoje kraljevstvo odlučio je da je poštedi, te je pušta da pobegne. Za kaznu, Redžina mu uzima srce i tako ga kontroliše, te on postaje njen ljubavnik.

StoribrukEdit

Šerif Grejam počinje da se seća svog prošlog života. Ema mu pomaže i shvataju da su zaljubljeni jedno u drugo, ali on je Redžinin ljubavnik. Sukob Eme i Redžine je neizbežan. Neko iz Storibruka umire.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki