FANDOM


"Taj mali glas"
105Cricket1
Sezona 1
Sezona 1, Epizoda 5
Informacije o epizodi
Prikazuje priču likova:
Datum premijere u Americi: 27. novembar 2011.
Datum premijere u Srbiji: 19. mart 2012.
Gledalaca: 10.6 miliona
Scenaristi: Jane Espenson
Režiseri: Paul Edwards
Hronologija epizode
Prethodna epizoda: "Cena zlata"
Sledeća epizoda: "Pastir"
Povezane stranice
GALERIJA
TRANSKRIPT

"Taj mali glas" je peta epizoda prve sezone serije Jednom davno. Ovo je peta epizoda serije i emitovana je 27. novembra 2011. godine u Americi, a 19. marta 2012. godine u Srbiji.

SinopsisEdit

Kako Šerif Grejam imenuje Emu za svoju zamenicu, zemlja se zatrese i velika rupa se pojavi blizu grada. Redžina ucenjuje Arčija, Henrijevog psihijatra da preduzme agresivnije mere u Henrijevoj terapiji. Arči govori Henriju da je njegova opsednutost knjigom bajki ludost i da stanovnici Storibruka nisu likovi iz bajki. Povređen, Henri odlazi u zapušteni rudnik kako bi pronašao dokaze o svojoj teoriji. Zabrinuti za njegov život, Ema i Arči odlaze da ga traže. U međuvremenu, u prošlosti Zemlje bajki, Cvrčak Džimini želi da napusti roditelje i postane osoba kakva želi da bude. Ali kakvu će ulogu u tome imati Ramplstilskin?

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki